Tuinhuis gemaakt van PVC-test: de 5 beste in vergelijking

Als u op zoek bent naar een tuinhuisje van PVC, dan vindt u snel wat u zoekt. Het materiaal heeft veel voordelen en is zeer onderhoudsvriendelijk. Het aanbod is echter groot en het is niet altijd even makkelijk om het juiste model te vinden. Daarom hebben we een handleiding gemaakt voor het kopen van een PVC-tuinhuis. In onze gids leest u welke voordelen PVC biedt en waar u op moet letten bij het kopen. We laten je kennismaken met de beste tuinhuisjes van PVC en geven je tips voor het beste onderhoud van je tuinhuisje.

  • Tuinhuisjes van PVC worden gekenmerkt door een bijzonder eenvoudige en snelle montage. Ze zijn absoluut weerbestendig en vorstbestendig. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te verzorgen.
  • Bij het kopen van een tuinhuis van PVC moet worden opgemerkt dat de stabiliteit wordt gegeven. Het tuinhuis moet wind- en weerbestendig zijn en ook bij storm en regen niet omvallen. Daarnaast moet de verwerking van de materialen van hoge kwaliteit zijn zodat het tuinhuis lang meegaat.
  • koop een tuinhuisje van PVC omdat het robuust, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is PVC een zeer stabiel materiaal, waardoor het bestand is tegen nog sterkere wind en weersomstandigheden.

De 5 beste tuinhuisjes van PVC

20%2

Keter Tuinhuis Manor 4x3, Grijs, 1.8m³

Keter Tuinhuis Manor 4×3, Grijs, 1.8m³

  • RUIM WONDER: volume ca. 1,76 m³, kleine afmetingen (buiten: BxDxH: 129x103x196cm), ontworpen om te passen op het gebied …
  • GEMAKKELIJKE ONDERHOUD: Vrijwel geen onderhoud vereist – geen peeling, verwering of vervaging omdat het is gemaakt van …
  • PRAKTISCH EN VEILIG: Afsluitbare enkele deur (slot niet inbegrepen)

Gids: Koop het juiste tuinhuis gemaakt van PVC-model

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het kopen van een tuinhuis van PVC. Zodat ook u het juiste tuinhuis van PVC kunt vinden, hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u samengevat.

Ben je op zoek naar een PVC tuinhuisje voor dikke takken, bekijk dan onze post over PVC tuinhuisjes voor dikke takken.

snijdikte

Wanneer u een tuinhuis van PVC koopt, moet u ervoor zorgen dat de grootte van het huis past bij de tuin. Tuinhuisjes zijn er in verschillende maten van de meeste fabrikanten. Let er bij de aankoop op dat het huis ook in uw tuin past.

snijlengte

Het materiaal waar een PVC tuinhuis van gemaakt kan worden zijn PVC panelen. Deze panelen zijn zeer robuust en kunnen ook bij slecht weer buiten staan. Ze zijn waterafstotend en kunnen daardoor ook bij regen buiten blijven staan. Het materiaal is ook zeer onderhoudsvriendelijk en kan worden schoongeveegd met een vochtige doek.

veiligheid

Een tuinhuisje van PVC moet bijzonder stabiel zijn om weer en wind te kunnen weerstaan. Het is raadzaam om te vertrouwen op een model met een gegalvaniseerd frame, omdat dit bijzonder robuust is. Daarnaast moet het tuinhuis van PVC een goot hebben om het regenwater af te voeren. Het is ook raadzaam om te vertrouwen op een model met dakspanen die een hoge weersbestendigheid hebben.

gewicht

PVC tuinhuisje hoeft er niet saai uit te zien Een PVC tuinhuisje kan er heel anders uitzien, afhankelijk van hoe het is ontworpen. Er zijn modellen die er heel modern en chic uitzien, en er zijn modellen die meer rustiek en traditioneel zijn. Kies je voor een tuinhuisje van PVC, dan moet je goed nadenken welk ontwerp het beste bij jouw tuin past. Er zijn vaak verschillende kleuren om uit te kiezen, zodat u uw tuinhuis kunt personaliseren. Er zijn ook speciale effecten die de PVC-tuinschuur kan krijgen. Zo zijn er modellen die een houtlook hebben. Hierdoor oogt het tuinhuisje heel natuurlijk en past het goed bij de rest van de tuin.

prestatie

Het dak van een PVC tuinhuisje kan zowel plat als gebogen zijn. Een plat dak is zeer eenvoudig te bedekken en minder gevoelig voor beschadiging. Bij een gekruld dak is de overkapping iets ingewikkelder, maar biedt deze meer bescherming tegen de regen.

Prijs

Tuinhuisjes van PVC kunnen tussen de € 100 en € 2000 kosten. Er zijn echter ook veel modellen die minder dan € 100 kosten. Het loont dus de moeite om goed te vergelijken alvorens te kopen.

FAQ

Waarom zou ik een PVC tuinhuisje kopen?

Een tuinhuisje van PVC heeft veel voordelen. Enerzijds is hij erg licht en daardoor gemakkelijk te vervoeren en op te zetten. Aan de andere kant is het zeer robuust en weerbestendig. Hij is gemakkelijk bestand tegen weer en wind en is daarom ideaal voor buitengebruik. Bovendien is PVC zeer onderhoudsvriendelijk. Het is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vuil en algen. Dit maakt hem ideaal voor in de tuin.

Welke voordelen biedt een tuinhuisje van PVC mij?

PVC tuinhuizen bieden een aantal voordelen. Aan de ene kant zijn ze zeer licht en eenvoudig op te zetten, aan de andere kant zijn ze zeer robuust en weerbestendig. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor in de tuin. Daarnaast zijn PVC tuinhuizen relatief goedkoop.

Welke nadelen kunnen zich voordoen bij het kopen van een tuinhuisje van PVC?

Er wordt vaak gemeld dat PVC-tuinhuizen niet lang meegaan en snel kapot gaan. Bovendien zijn de ramen en deuren niet zo eenvoudig te vervangen als bij andere materialen.

De beste aanbiedingen: