Tuinhuis met toilettest: de 5 beste in vergelijking

Niet elke tuin is voorzien van een toilet. Iedereen die een toilet in de tuin nodig heeft, kan dat in een tuinhuisje onderbrengen. Tuinhuizen met toiletten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Er zijn zowel tuinhuizen met een vast geïnstalleerd toilet als die met mobiele toiletten. Welk tuinhuis met toilet het meest geschikt is, hangt af van persoonlijke wensen.

  • Een tuinhuis met toilet is een tuinhuis met een toilet. Het toilet kan zowel in het tuinhuisje als buiten het tuinhuisje worden geplaatst.
  • Bij het kopen van een tuinhuisje met toilet moet bijzondere aandacht worden besteed aan de stabiliteit, anders kan het gemakkelijk omvallen. Daarnaast moet het tuinhuis voldoende weerbestendig zijn zodat het ook bij slecht weer probleemloos gebruikt kan worden.
  • Een tuinhuisje met toilet is vooral handig als je geen eigen gastentoilet hebt. Zo kun je gemakkelijk in je tuinhuis overnachten of wat langer doorwerken zonder dat je het appartement in hoeft.

De 5 leukste tuinhuizen met toilet

27%1

Keter Tuinhuis Factor 6x6

Keter Tuinhuis Factor 6×6

  • Complete gereedschapsschuur
  • Inhoud ca. 6,1 m³
  • 1 dubbele deur, 1 vast raam Binnenmaat product: BxDxH : 162x182x200 cm

20%3

Keter Tuinhuis Manor 4x3, Grijs, 1.8m³

Keter Tuinhuis Manor 4×3, Grijs, 1.8m³

  • RUIM WONDER: volume ca. 1,76 m³, kleine afmetingen (buiten: BxDxH: 129x103x196cm), ontworpen om te passen op het gebied …
  • GEMAKKELIJKE ONDERHOUD: Vrijwel geen onderhoud vereist – geen peeling, verwering of vervaging omdat het is gemaakt van …
  • PRAKTISCH EN VEILIG: Afsluitbare enkele deur (slot niet inbegrepen)

Gids: Koop het juiste tuinhuis met toiletmodel

Bij het kopen van een tuinhuisje met toilet zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zodat ook jij het juiste tuinhuis met toilet kunt vinden, hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor je samengevat.

Ben je op zoek naar een tuinhuisje met toilet voor dikke takken, kijk dan eens bij ons artikel over tuinhuisjes met toilet voor dikke takken.

snijdikte

Om een ​​passende keuze te kunnen maken, dient rekening gehouden te worden met de grootte van een tuinhuis met toilet. Afhankelijk van hoeveel ruimte er beschikbaar is, zijn er modellen in verschillende maten. Een tuinhuisje met toilet moet ongeveer 5 vierkante meter groot zijn om voldoende ruimte te bieden voor het toilet en andere gebruiksvoorwerpen. Als de selectie te klein is, is het moeilijk om het juiste model te vinden.

snijlengte

Let bij het kopen van een tuinhuis met toilet goed op het materiaal waarvan het tuinhuis is gemaakt. Een tuinhuisje van hout is ideaal omdat het zeer stabiel staat en een natuurlijke uitstraling heeft. Er zijn echter ook tuinhuizen met toiletten van kunststof, maar deze zijn niet zo stabiel als houten tuinhuizen.

veiligheid

Als u een tuinhuis met toilet koopt, moet u ervoor zorgen dat deze zeer stabiel staat. Vooral bij weer en wind moet het tuinhuis bestand zijn tegen en niet omvallen. Let bij het kopen ook op de grootte van het tuinhuis. Er moet voldoende ruimte zijn voor het toilet.

gewicht

Het ontwerp van een tuinhuis met toilet moet passen bij de stijl van de tuin. Er zijn verschillende varianten, van het rustieke houten huis tot het moderne glazen huis. Let bij de keuze ook op de grootte van het tuinhuis met toilet. Het mag niet te klein zijn, anders is er niet genoeg ruimte voor het toilet.

prestatie

Let bij het kopen van een tuinhuis met toilet goed op de vorm van het dak. Er zijn veel dakvormen, dus er is voor elk wat wils. De meest voorkomende dakvormen voor tuinhuisjes met toilet zijn schuine daken, lessenaarsdaken en schilddaken. Bij het kiezen is het ook de moeite waard om te overwegen of het dak van hout of bitumen is. Bij een puntdak is het dak in twee gelijke delen verdeeld, waardoor een puntgevel ontstaat. Bij een lessenaarsdak is het dak plat en in het midden iets naar voren gekanteld. Bij een schilddak loopt het dak iets naar achteren af.

Prijs

De kosten voor een tuinhuis met toilet variëren afhankelijk van de grootte en uitrusting. In de regel kost zo’n tuinhuis tussen de 1.000 en 2.000 euro. Er zijn echter ook modellen die aanzienlijk duurder zijn.

FAQ

Wat zijn de voordelen van een tuinhuisje met toilet?

Een tuinhuisje met toilet biedt als voordeel dat u niet altijd de deur in hoeft om uw behoefte te doen. Zo bent u ook bij slecht weer niet afhankelijk van het huis. Het is ook een goede bescherming tegen weer en wind.

Waar moet u op letten bij het kopen van een tuinhuisje met toilet?

Let bij het kopen van een tuinhuisje met toilet goed op het formaat, het moet namelijk passen in de tuin. Let ook op de kwaliteit van het materiaal, want het moet robuust en weerbestendig zijn. Daarnaast moet het tuinhuis een raam hebben zodat er ook bij slecht weer licht naar binnen kan.

Waarvoor kan een tuinhuisje met toilet worden gebruikt?

Tuinhuisjes met toilet kunnen zowel als toilet als als berging gebruikt worden. In de regel zijn ze uitgerust met een toilet, een wastafel en een wastafel. Ze zijn daarom bijzonder geschikt voor gebruik op het terrein waar ook tuinwerkzaamheden worden uitgevoerd.

De beste aanbiedingen: