Tuinhuis Bunkie-test: de 5 beste in vergelijking

Het kopen van een Bunkie tuinhuisje is een lastige beslissing. Want er is een grote keuze aan verschillende modellen op de markt. Welke Bunkie Tuinschuur past bij jou? En waar moet je op letten bij het kopen?

  • Tuinhuis Bunkie is een klein, eenvoudig tuinhuisje dat vooral voor vakanties gebruikt kan worden. Het heeft geen verwarming of sanitair maar is wel gemeubileerd met een bed, een bureau en een stoel. Het heeft ook een veranda waar u kunt ontspannen.
  • Bij het kopen van een Bunkie tuinhuisje moet er rekening mee worden gehouden dat stabiliteit en draagvermogen voldoende zijn. Het tuinhuis moet tegen weer en wind kunnen. Daarnaast moet het formaat van het bunkie passen bij de tuin en het aanwezige tuinmeubilair.
  • Een Bunkie tuinhuisje is een uitstekende aanvulling op een bestaande woning. Hij biedt veel opbergruimte en is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap of andere apparatuur. Daarnaast is het ook een handige plek om je terug te trekken als de weersomstandigheden slecht zijn.

De 5 beste tuinhuisjes Bunkie

5

Outsunny gereedschapsschuur, tuinhuisje, gereedschapsschuur met schuifdeur, ventilatieraam, lessenaarsdak, buiten, staal, donkergroen, 280 x 130 x 172 cm

Outsunny gereedschapsschuur, tuinhuisje, gereedschapsschuur met schuifdeur, ventilatieraam, lessenaarsdak, buiten, staal, donkergroen, 280 x 130 x 172 cm

  • Hoogwaardige afwerking: het tuinhuis is gemaakt van robuust verzinkt plaatstaal. De sterke constructie met basisring…
  • Weerbestendig: dankzij het plaatstalen dak dat extra is bedekt met PP-folie, is het tuinhuis weerbestendig en biedt …
  • Veel opbergruimte: het bruikbare interieur is meer dan 3,6 m² – veel ruimte voor uw gereedschap, fietsen en …

Gids: Het juiste tuinhuis Bunkie-model kopen

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kopen van een Bunkie tuinhuisje. Zodat ook jij de juiste Bunkie tuinberging kunt vinden, hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor je samengevat.

Ben je op zoek naar een tuinhuisje Bunkie voor dikke takken, bekijk dan ons artikel over tuinhuisjes Bunkie voor dikke takken.

snijdikte

Tuinhuis Bunkie is in verschillende maten te koop. De meeste modellen hebben een vloeroppervlak van ongeveer drie tot vier vierkante meter. Zorg er bij het maken van uw keuze voor dat er voldoende ruimte is voor het gewenste gebruik. Als het Bunkie-tuinhuis bijvoorbeeld bedoeld is als slaapplaats, moet de vloeroppervlakte voldoende zijn voor een tweepersoonsbed.

snijlengte

Let bij het kopen van een Bunkie tuinhuisje op het materiaal waarvan het gemaakt is. Bunkie houten tuinhuisjes zijn naturel en sluiten aan bij de Scandinavische stijl. Ze zijn echter ook gevoeliger voor weersinvloeden. Bunkie tuinhuisjes van aluminium of kunststof zijn onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Ze hebben echter een modernere uitstraling.

veiligheid

Bij het kopen van een tuinhuis Bunkie moet naast het uiterlijk ook gelet worden op de stabiliteit. Het tuinhuis moet wind- en weerbestendig zijn en ook bij zware sneeuwbelasting niet omvallen. Daarnaast moet het materiaal robuust genoeg zijn om extreme temperaturen te weerstaan.

gewicht

Bij het kopen van een tuinhuis Bunkie moet er gelet worden op het ontwerp. Want dit kan heel anders zijn. Er zijn modellen die een mooi houten dak hebben. Maar er zijn ook andere varianten, zoals een Bunkie tuinhuis in een moderne steenlook, verkrijgbaar. Bij het kiezen moet daarom worden besloten door de individuele smaak.

prestatie

Verschillende dakvormen maken verschillende toepassingen van de Bunkie tuinschuur mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Bunkie tuinberging met plat dak. Deze dakvorm is met name aan te raden als u de Bunkie tuinschuur vooral als berging wilt gebruiken. Wil je daarentegen een leefruimte creëren in de Bunkie tuinschuur, gebruik dan een Bunkie tuinschuur met zadeldak. Dit dak is doorgaans veel stabieler dan een plat dak en biedt daardoor ook meer bescherming tegen weersinvloeden.

Prijs

Tuinhuis Bunkie is te koop in verschillende prijsklassen. Er zijn modellen die al voor een paar honderd euro verkrijgbaar zijn, maar er zijn ook duurdere varianten. Doorslaggevend is hier vooral welke functies en uitrusting het betreffende tuinhuis Bunkie moet bieden. Het is meestal de moeite waard om wat meer geld te investeren in een kwaliteitsmodel, omdat het langer meegaat en comfortabeler is.

FAQ

Wat is een tuinhuis Bunkie?

Een Bunkie tuinhuisje is een tuinhuisje dat grotendeels van hout is gemaakt. Het is relatief klein en heeft geen ramen. Het is ook niet bijzonder weerbestendig, dus het kan vooral binnenshuis worden gebruikt.

Voor wie is een Bunkie tuinhuis geschikt?

Voor wie graag eet, leest, naar muziek luistert of gewoon lekker buiten wil relaxen, is een Bunkie tuinhuisje ideaal. Het biedt bescherming tegen weer en wind en is een gezellig toevluchtsoord op het platteland.

Wat zijn de voordelen van een Bunkie tuinhuisje?

Een bunkie tuinhuis biedt verschillende voordelen. Enerzijds kun je hem gebruiken als schuilplaats voor tuingereedschap of fietsen. Aan de andere kant is het een perfecte plek om te ontspannen bij slecht weer of op koude dagen. De Bunkie tuinschuur is ook zeer eenvoudig in en uit elkaar te halen, zodat je hem indien nodig steeds weer kunt verplaatsen.

De beste aanbiedingen: