Zomerhuis Sunshine Test: de 5 beste in vergelijking

Vandaag willen we u een gids geven voor het kopen van een Sunshine tuinhuis. Er is een groot aanbod aan tuinhuizen om uit te kiezen en de prijzen variëren sterk. Dus welk tuinhuis past bij jou? We laten u zien waar u op moet letten bij het kopen en welke modellen bijzonder populair zijn.

  • Het Sunshine tuinhuis kenmerkt zich door zijn zelfbouw. Dit betekent dat je de Sunshine tuinberging eenvoudig zelf in elkaar zet. Ook is het voorzien van isolatie die zorgt voor een aangename warmte in de winter. Daarnaast is tuinhuis Sunshine voorzien van een veranda waar u heerlijk kunt zitten.
  • Houd bij het kopen van een Sunshine tuinhuis rekening met de stabiliteit. Bekijk het tuinhuisje van dichtbij en controleer of alle spijkers en schroeven goed vastzitten. Let ook op de verwerking van het hout. Is het netjes gelijmd en geschuurd? Zo niet, dan bestaat het risico dat het tuinhuis door weer en wind snel uit elkaar valt.
  • De Sunshine tuinschuur is een hoogwaardige houten tuinschuur. Hij is zeer stabiel en biedt veel ruimte. Hij is eenvoudig op te zetten en ideaal voor in de tuin.

De 5 beste tuinhuizen Sunshine

Gids: Koop het juiste tuinhuis Sunshine-model

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het kopen van een Sunshine tuinhuis. Zodat ook u het juiste tuinhuis Sunshine kunt vinden, hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u samengevat.

Ben je op zoek naar een tuinhuisje Sunshine voor dikke takken, kijk dan eens naar ons artikel over tuinhuisjes Sunshine voor dikke takken.

snijdikte

De grootte van een Sunshine tuinhuis varieert van model tot model. In principe kun je zeggen dat er twee maten zijn: de kleinste variant heeft een vloeroppervlak van ongeveer 5 vierkante meter, de grootste van ongeveer 12 vierkante meter. Als je veel ruimte nodig hebt, kies dan voor de grotere versie. Bij het kiezen moet ook rekening worden gehouden met het gewicht van het huis. Het kleine model weegt rond de 200 kilogram, het grotere rond de 400 kilogram.

snijlengte

Als u een Sunshine tuinhuis wilt kopen, moet u ervoor zorgen dat het materiaal van hoge kwaliteit is. Er is een Sunshine tuinhuis van hout, metaal of kunststof. Bij een Sunshine houten tuinhuis moet je ervoor zorgen dat het hout goed verwerkt is en niet te veel knoestige takken heeft. U dient de Sunshine metalen of kunststof tuinschuur te controleren op stabiliteit. Zorg er ook voor dat het dak waterdicht is.

veiligheid

Het Sunshine tuinhuis moet een goede stabiliteit hebben, zodat het ook bij slecht weer niet omvalt. Ook moet het wind- en weerbestendig zijn, zodat je lang buiten kunt staan.

gewicht

Tuinhuis Sunshine – het perfecte ontwerp Bij het kopen van een tuinhuis Sunshine moet u letten op het ontwerp. Het tuinhuis is te koop in verschillende maten en met verschillende designs. Het aanbod is hier erg groot, zodat er voor ieder wat wils is. Het tuinhuis kan zowel in landhuisstijl als in een modern design worden gekocht. Let bij het kiezen van het ontwerp ook op de kleur. Het Sunshine tuinhuis is in verschillende kleuren te koop. Let bij het kiezen van het ontwerp ook op de grootte van het tuinhuis. Het tuinhuis mag niet te groot zijn, anders past het niet bij de rest van het tuinontwerp. Ook de grootte van het tuinhuis moet passen bij de woning. Als de woning erg groot is, kan er ook een groter tuinhuis worden gekocht. Bij het kopen van een Sunshine tuinhuis moet je letten op het ontwerp. Het tuinhuis is te koop in verschillende maten en met verschillende designs. Het aanbod is hier erg groot, zodat er voor ieder wat wils is.

prestatie

Houd er bij het kopen van een Sunshine tuinhuis rekening mee dat de overkapping in twee uitvoeringen verkrijgbaar is: als zadeldak of als lessenaar. Het zadeldak is de klassieke dakvorm, het is hoog en smal. Het lessenaarsdak is plat en breed. Hij is bijzonder geschikt voor kleinere tuinen, omdat hij veel ruimte biedt voor vormgeving.

Prijs

De prijs van een Sunshine tuinhuis kan sterk variëren. Er zijn modellen die al voor een paar honderd euro verkrijgbaar zijn, maar er zijn ook zeer luxe varianten die enkele duizenden euro’s kunnen kosten. Bedenk voor je koopt aan welke eisen het tuinhuis moet voldoen en hoeveel geld je wilt uitgeven.

FAQ

De beste aanbiedingen: