Tuinhuis Shabby Test: de 5 beste in vergelijking

Het aanbod aan tuinhuizen is enorm. Als u besluit zo’n huis te kopen, moet u eerst goed nadenken over wat u van uw tuinhuis verwacht. Een armoedig tuinhuisje is een goede keuze als u op zoek bent naar een huis met een romantische flair.

  • Een tuinhuisje Shabby kenmerkt zich vooral door zijn natuurlijke uitstraling. Het moet zoveel mogelijk onbehandelde en ruwe materialen bevatten die een gebruikte look creëren.
  • Bij het overwegen van de stabiliteit van een armoedig tuinhuisje, is het het beste om ervoor te zorgen dat de constructie sterk genoeg is om weer en wind te weerstaan. Let ook op de verwerking van de planken en schroeven en kies voor een kwalitatief hoogwaardig tuinhuis.
  • Een shabby tuinhuisje is een tuinhuisje met een vintage uitstraling. Het ziet eruit alsof het al jaren in gebruik is. Dit maakt het extra gezellig en uniek. Bovendien is het zeer robuust en duurzaam.

De 5 beste armoedige tuinhuizen

20%4

Keter Tuinhuis Manor 4x3, Grijs, 1.8m³

Keter Tuinhuis Manor 4×3, Grijs, 1.8m³

  • RUIM WONDER: volume ca. 1,76 m³, kleine afmetingen (buiten: BxDxH: 129x103x196cm), ontworpen om te passen op het gebied …
  • GEMAKKELIJKE ONDERHOUD: Vrijwel geen onderhoud vereist – geen peeling, verwering of vervaging omdat het is gemaakt van …
  • PRAKTISCH EN VEILIG: Afsluitbare enkele deur (slot niet inbegrepen)

Gids: Koop het juiste tuinhuis Shabby model

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het kopen van een armoedige tuinschuur. Zodat ook u de juiste armoedige tuinschuur kunt vinden, hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u samengevat.

Ben je op zoek naar een armoedige tuinschuur voor dikke takken, kijk dan eens naar onze post over armoedige tuinschuurtjes voor dikke takken.

snijdikte

De grootte van de Shabby tuinschuur moet worden overwogen, zodat deze in het tuinontwerp past. Er zijn tuinhuisjes Shabby in verschillende maten, dus er is voor ieder wat wils. De kleinste maat is ongeveer 1,20 meter x 1,20 meter, de grootste ongeveer 3,00 meter x 3,00 meter. Let bij het maken van uw keuze ook op of het Shabby tuinhuisje stevig op de grond of op palen moet staan. Bij de eerste variant is het belangrijk dat de grond vlak is, anders kunnen er problemen ontstaan. Bij de tweede variant is het van belang dat de vloer voldoende hard en stabiel is zodat de Shabby tuinschuur niet wegglijdt.

snijlengte

Een armoedig tuinhuis kan van verschillende materialen gemaakt worden. Meestal is het van hout gemaakt. Maar er zijn ook modellen van metaal of kunststof. Welk materiaal je kiest hangt af van verschillende factoren. Het belangrijkste criterium is de weersbestendigheid. Hoewel hout mooi is, moet het regelmatig worden geverfd om te voorkomen dat het verslechtert. Metaal en kunststof zijn daarentegen zeer weerbestendig en hoeven minder vaak geverfd te worden. Let bij de keuze ook op de grootte van het tuinhuis. Het moet niet te groot zijn, want dan is het moeilijk te onderhouden. Zorg er ook voor dat het tuinhuis Shabby goed geïsoleerd is. Dan houdt het je ook bij slecht weer warm.

veiligheid

Stabiliteit is belangrijk bij het kopen van een armoedige tuinschuur. Het huis moet wind- en weerbestendig zijn en een goede stabiliteit hebben. Het moet ook een goede isolatie hebben om te beschermen tegen kou en nattigheid.

gewicht

Een tuinhuis Shabby kan in verschillende uitvoeringen worden gekocht. Zo zijn er modellen waarbij het dak bedekt is met shingles. Andere varianten hebben een rood of blauw dak. Ook het uiterlijk van de gevel is anders. Sommige armoedige tuinhuisjes zijn bekleed met hout, andere met steen. Bij het kiezen van het juiste model moet u ervoor zorgen dat het past bij de stijl van de tuin.

prestatie

Let bij het kopen van een armoedig tuinhuisje op de vorm van het dak. De meeste armoedige tuinhuisjes hebben een zadeldak. Maar er is ook een armoedig tuinhuis met een schuurtje. Het lessenaarsdak is vooral handig als de Shabby tuinschuur op een relatief klein stuk grond komt te staan.

Prijs

De prijs van een armoedig tuinhuisje hangt van veel factoren af. Er zijn veel verschillende modellen en maten, elk met zijn eigen prijs. Ook de gebruikte materialen spelen een rol. In de regel zijn er armoedige tuinhuisjes beschikbaar voor tussen de 200 en 1.000 euro. Als je waarde hecht aan kwaliteit, moet je niet minder dan 500 euro verwachten.

FAQ

De beste aanbiedingen: