Tuinhuis Venlo test: De 5 beste in vergelijking

Wie een tuin heeft, wil er ook wel een tuinhuis in. Maar welk tuinhuis Venlo past bij jou? We laten je de beste modellen uit onze test zien en geven je tips waar je op moet letten bij het kopen.

  • Een tuinhuis Venlo kenmerkt zich door zijn bijzonder stabiele houten constructie en hoogwaardige afwerking. Het is ideaal voor in de tuin omdat het een weer- en waterdichte coating heeft.
  • Stabiliteit is vooral belangrijk bij het kopen van een tuinhuisje Venlo, anders kan deze beschadigd raken door weer en wind. Bij aankoop dient vooral de stabiliteit gecontroleerd te worden door het tuinhuis op een vlakke ondergrond te plaatsen en het gewicht te voelen. Bovendien moeten de hoeken en randen worden afgerond om verwondingen te voorkomen.
  • Een tuinschuur Venlo is een zeer stabiele en kwalitatief hoogwaardige tuinschuur. Het is wind- en regendicht en heeft een uitstekende isolatie. Bovendien is het heel snel opgezet.

De 5 beste tuinhuizen Venlo

1

Keter 7207 Tuinschuur Manor 4x6 S, Grijs, 3.8m³

Keter 7207 Tuinschuur Manor 4×6 S, Grijs, 3.8m³

  • RUIM WONDER: inhoud ca. 3,8 m³, kleine afmetingen (buiten: BxDxH: 130x192x198cm), extra smal en daardoor geschikt voor …
  • GEMAKKELIJKE ONDERHOUD: Vrijwel geen onderhoud vereist – geen peeling, verwering of vervaging omdat het is gemaakt van …
  • GOED DOORDACHT: Vast geïnstalleerd raam zorgt voor daglicht binnen en de geïntegreerde ventilatie voor een …

Gids: Het juiste model tuinhuis Venlo kopen

Bij het kopen van een tuinhuisje Venlo zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zodat ook u de juiste tuinschuur Venlo kunt vinden, hebben wij hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u op een rijtje gezet.

Bent u op zoek naar een tuinhuisje Venlo voor dikke takken, bekijk dan eens ons artikel over tuinhuisjes Venlo voor dikke takken.

snijdikte

De Venlo tuinschuur is verkrijgbaar in verschillende maten. De kleinste versie meet 1,5 x 1,5 meter, de grootste versie is 4,5 x 3 meter. Afhankelijk van hoeveel ruimte je beschikbaar hebt, kun je het juiste model kiezen. Let er bij de aankoop op dat het tuinhuis Venlo ook op uw erf past.

snijlengte

Let bij het kopen van een tuinhuisje Venlo op het materiaal waarvan het gemaakt is. Er zijn modellen van hout, metaal of kunststof. Het hout is stabiel en weerbestendig, maar ook wat zwaarder. Het metaal is roestvrij en zeer stabiel, maar kan bij harde wind omvallen. Het plastic is licht en stabiel, maar niet zo weerbestendig als hout of metaal.

veiligheid

Voordat u een tuinhuis Venlo koopt, dient u zich eerst te informeren over de stabiliteit van de woning. Een goede tuinschuur Venlo moet wind- en regendicht zijn en een goede stabiliteit hebben. Let bij het kopen ook op de kwaliteit van het vakmanschap.

gewicht

Tuinhuis Venlo is in verschillende uitvoeringen te koop. Zo is er de variant met zadeldak, schilddak of lessenaarsdak. Ook de keuze aan ramen, deuren en andere details is erg groot. Het is de moeite waard om goed na te denken over welk ontwerp het beste bij uw tuin past voordat u deze koopt.

prestatie

Het dak van een tuinhuisje Venlo kan zowel als schuin dak als als lessenaar worden uitgevoerd. Let er bij de keuze op dat het dak aansluit bij uw persoonlijke smaak en aansluit bij de overige gebouwen in de tuin. Bij het kiezen van de vorm van het dak moet u ook rekening houden met de sneeuwbelasting, aangezien deze bij een lessenaarsdak lager is dan bij een zadeldak.

Prijs

Afhankelijk van de grootte en inrichting kan een tuinhuis Venlo tussen de 1.000 en 5.000 euro kosten. Bij het kiezen moet je vooral letten op kwaliteit, want een tuinhuis moet jarenlang meegaan. Bij het zoeken naar een tuinhuisje Venlo is het raadzaam om eens rond te kijken op internet of in vakbladen. Er zijn tal van leveranciers die een breed assortiment tuinhuis Venlo aanbieden.

FAQ

De beste aanbiedingen: