Tuinhuis hout 5 vierkante test: de 5 beste in vergelijking

Als u een houten tuinhuis met 5 hoeken wilt kopen, krijgt u te maken met een groot aantal modellen en fabrikanten. Welk houten 5-hoeks tuinhuis past bij jou? En met welke criteria moet u rekening houden bij het kopen? Lees hier met welke punten u rekening moet houden bij het maken van uw keuze en welke tuinhuisje hout 5-hoek testwinnaars 2017 er zijn. Als u een houten tuinhuis met 5 hoeken wilt kopen, heeft u de keuze uit een groot aanbod. Er zijn veel verschillende modellen en fabrikanten op de markt. Om de juiste 5-hoekige houten tuinschuur voor uw tuin te vinden, moet u eerst bedenken wat u van de tuinschuur wilt. Houd rekening met zowel uw persoonlijke wensen als de lokale omstandigheden. Bent u op zoek naar een tuinhuisje om de zomermaanden in door te brengen? Kies dan voor een model met een groter oppervlak. Of heeft u een tuinhuis nodig waar u tuingereedschap en gebruiksvoorwerpen kunt opbergen? Dan is een kleiner model voldoende. Let bij het kopen ook op de grootte van de deur. Het moet groot genoeg zijn om tuingereedschap naar binnen te dragen. Houd er ook rekening mee dat u het tuinhuis ook kunt aanpassen aan uw omstandigheden. Wil je hem op een bepaalde plek neerzetten? Zorg er dan voor dat u koopt dat het model ook op deze ondergrond kan staan. Als je tuin niet heel groot is, kun je ook een 5-hoek tuinhuis kopen dat op een sokkel staat. Het neemt dus minder ruimte in beslag. Ook op het einde

  • Een 5-hoekig houten tuinhuis is bijzonder stabiel omdat het aan vijf zijden is gebouwd. Het is ook zeer flexibel omdat het in verschillende vormen kan worden ingebouwd.
  • Bij het kopen van een tuinhuis van 5 vierkante meter moet u ervoor zorgen dat het hout voldoende stabiel is. Vraag de fabrikant naar de kwaliteit van het hout. Let ook op de verwerking en zorg ervoor dat alle spijkers en schroeven goed vastzitten.
  • 5 vierkante tuinschuur is zeer stabiel en robuust. Het is ideaal voor in de tuin omdat het veel ruimte biedt. Het is ook zeer weerbestendig en kan daarom ook bij slecht weer worden gebruikt.

De 5 beste 5-hoekige houten tuinhuizen

2

Alpholz 5-hoek tuinhuis model Rhein ISO van hout met 40 mm wanddikte en schilddak

Alpholz 5-hoek tuinhuis model Rhein ISO van hout met 40 mm wanddikte en schilddak

  • 40 mm wanddikte: vervaardigd in stabiele houtconstructie van Scandinavisch sparrenhout, de 4-voudige hoekfrezen en de groef,…
  • 40 mm wanddikte: vervaardigd in stabiele houtconstructie van Scandinavisch sparrenhout, de 4-voudige hoekfrezen en de groef,…
  • MULTIFUNCTIONEEL: De 5-hoekige tuinschuur biedt veel verschillende toepassingen. Het biedt voldoende ruimte om…

Gids: Koop de juiste 5-hoekige houten tuinschuur

Bij het kopen van een tuinhuis van 5 vierkante meter zijn er een paar punten waar u op moet letten. We hebben hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u op een rijtje gezet, zodat ook u het juiste 5-hoekige houten tuinhuis kunt vinden.

Bent u op zoek naar een 5 vierkante houten tuinhuisje voor dikke takken, kijk dan eens bij onze post over 5 vierkante houten tuinhuisjes voor dikke takken.

snijdikte

De grootte van een tuinhuis van 5 vierkante meter varieert van fabrikant tot fabrikant. Er zijn modellen die slechts 4 vierkante meter groot zijn, maar er zijn ook modellen die groter zijn dan 10 vierkante meter. Voordat u koopt, moet u goed kijken naar de afmetingen van het gewenste model.

snijlengte

Een 5-hoek houten tuinhuis is gemaakt van hout. Er zijn verschillende houtsoorten die geschikt zijn voor het bouwen van een tuinhuis. De kwaliteit van het hout is cruciaal voor de levensduur en weersbestendigheid van het tuinhuisje. Bij het kiezen van het hout moet aandacht worden besteed aan de FSC-certificering. Dit garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzame bosbouw.

veiligheid

Een houten tuinhuis met 5 hoeken moet een goede stabiliteit hebben om betrouwbaar tegen weersinvloeden te worden beschermd. Ook is het belangrijk dat het hout goed verwerkt is en geen scherpe randen heeft die mensen kunnen verwonden.

gewicht

Een 5-hoekig houten tuinhuis kan in verschillende uitvoeringen worden gekocht. Zo zijn er modellen waarbij de afzonderlijke zijden van het huis afgerond zijn. Andere varianten zien eruit als klassieke huizen met vier hoeken. Welk design je kiest is natuurlijk een kwestie van smaak. Maar zorg ervoor dat het huis bij uw tuin past.

prestatie

De vorm van het dak is cruciaal bij het kopen van een 5-hoek houten tuinhuis. Er zijn drie varianten: zadeldak, lessenaarsdak en plat dak. Bij een zadeldak is het dak verdeeld in twee helften die elk op de hoeken naar boven zijn afgeschuind. Bij een lessenaarsdak is het dak plat en loopt het naar voren iets af. Bij een plat dak is het dak plat en heeft het geen helling. Elke dakvorm heeft zijn voor- en nadelen. Een zadeldak is bijvoorbeeld stabieler dan een lessenaarsdak, maar een lessenaarsdak is makkelijker te bouwen. Een plat dak is het gemakkelijkst te bouwen, maar minder stabiel dan de andere twee soorten daken.

Prijs

Bij het kopen van een tuinhuis van 5 vierkante meter moet u letten op de kwaliteit van het hout. Er zijn verschillende houtsoorten die gebruikt kunnen worden om een ​​5-hoek tuinhuisje te bouwen. De kwaliteit van het hout bepaalt de duurzaamheid van het tuinhuis. Let bij de aankoop ook op de grootte van het tuinhuis. Er zijn 5 vierkante tuinhuisjes in verschillende maten. De prijs van het 5 vierkante tuinhuisje varieert afhankelijk van de grootte en kwaliteit van het hout.

FAQ

De beste aanbiedingen: