Tuinhuis gemaakt van natuursteen test: de 5 beste in vergelijking

Het kopen van een tuinhuisje van natuursteen is een beslissing waar u goed over na moet denken. Zeker als je niet zeker weet welk tuinhuis het beste bij je past, is het aan te raden om meer te weten te komen over de verschillende modellen. In deze gids leer je de voordelen van een tuinhuis van natuursteen en waar je op moet letten bij de aanschaf ervan.

  • Een tuinhuis van natuursteen kenmerkt zich door het feit dat het zeer stabiel en duurzaam is. Daarnaast is het minder gevoelig voor weersinvloeden en ongedierte dan andere materialen.
  • Natuursteen is een materiaal dat zeer stabiel is en een lange levensduur heeft. Wel is het belangrijk dat het op de juiste manier verwerkt wordt, anders barst het snel.
  • Een tuinhuis van natuursteen is zeer stabiel en robuust. Het is ook bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bovendien is het heel gemakkelijk te verzorgen.

De 5 beste tuinhuizen van natuursteen

20%5

Keter Tuinhuis Manor 4x3, Grijs, 1.8m³

Keter Tuinhuis Manor 4×3, Grijs, 1.8m³

  • RUIM WONDER: volume ca. 1,76 m³, kleine afmetingen (buiten: BxDxH: 129x103x196cm), ontworpen om te passen op het gebied …
  • GEMAKKELIJKE ONDERHOUD: Vrijwel geen onderhoud vereist – geen peeling, verwering of vervaging omdat het is gemaakt van …
  • PRAKTISCH EN VEILIG: Afsluitbare enkele deur (slot niet inbegrepen)

Gids: Koop het juiste model tuinhuis van natuursteen

Bij het kopen van een tuinhuisje van natuursteen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zodat ook u het juiste tuinhuis van natuursteen kunt vinden, hebben wij hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u samengevat.

Ben je op zoek naar een natuurstenen tuinhuisje voor dikke takken, bekijk dan ons artikel over natuurstenen tuinhuisjes voor dikke takken.

snijdikte

Een tuinhuis van natuursteen kan een afmeting hebben van maximaal 10 vierkante meter. Bij het kiezen van het juiste steenmateriaal moet je letten op de weersbestendigheid.

snijlengte

Tuinhuis van natuursteen Natuursteen is een materiaal dat veel voordelen heeft. Het is erg sterk en duurzaam. Bovendien is het zeer gemakkelijk te verzorgen. Er zijn verschillende natuurstenen die gebruikt kunnen worden voor tuinhuisjes. De meest populaire is graniet. Hij is taai en veerkrachtig. Maar ook andere natuurstenen zoals zandsteen, leisteen of basalt zijn geschikt voor de productie van tuinhuizen. Wanneer u een tuinhuisje van natuursteen koopt, moet u ervoor zorgen dat het materiaal van hoge kwaliteit is. Het mag geen scheuren, vlekken of andere beschadigingen hebben. Daarnaast moet de natuursteen goed verwerkt worden.

veiligheid

Het tuinhuis van natuursteen moet bestand zijn tegen weer en wind. Het is raadzaam om ervoor te zorgen dat de verbindingen tussen de stenen goed worden uitgevoerd. Daarnaast dient het tuinhuis van natuursteen een goede fundering te hebben.

gewicht

Natuursteen is een materiaal dat in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het is ook mogelijk om een ​​tuinhuis van natuursteen in een eigen kleur te ontwerpen. Bij het kiezen van het ontwerp moet ervoor worden gezorgd dat de kleur overeenkomt met de rest van de tuin.

prestatie

Het dak van een tuinhuis van natuursteen kan ofwel zonder dakpannen ofwel er mee worden uitgerust. Bij het kiezen van de juiste dakpannen moet er op gelet worden dat deze passen bij het tuinhuis en de stijl van het tuinhuis. Bij een tuinhuis van natuursteen is het raadzaam om te letten op een hoogwaardige afwerking, aangezien natuursteen een materiaal is dat niet snel beschadigd raakt.

Prijs

Een tuinhuis van natuursteen is een dure aanschaf. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte, vorm en steensoort. Voor een klein tuinhuisje van natuursteen kun je rekenen op kosten van rond de 2.000 euro, voor een groter huis met een vloeroppervlak van rond de 20 vierkante meter moet minimaal 10.000 euro begroot worden.

FAQ

Wat zijn de voordelen van een tuinhuisje van natuursteen?

Natuursteen heeft veel voordelen. Het is zeer robuust, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Het is ook een natuurlijk materiaal dat zorgt voor een huiselijke en gezellige sfeer.

Hoe onderhoud je een natuurstenen tuinhuisje?

Veeg eerst het huis af met een vochtige doek om vuil en stof te verwijderen. Daarna kunt u het oppervlak behandelen met een impregneervernis of olie. Bij regelmatig onderhoud blijft het tuinhuisje lang mooi en onderhoudsvrij.

Hoe lang gaat een natuurstenen tuinhuis mee?

Natuursteen is een zeer hard materiaal dat doorgaans lang meegaat. Met de juiste zorg en reiniging kan een tuinhuisje van natuursteen tientallen jaren meegaan. Natuursteen is echter ook erg gevoelig voor weersinvloeden, waardoor er bij extreme weersomstandigheden schade kan ontstaan.

De beste aanbiedingen: