Tepro tuinschuurtest: de 5 beste in vergelijking

Bent u van plan een nieuwe tuinschuur te kopen? Lees dan hier welk Tepro-model voor jou geschikt zou kunnen zijn. We laten je kennismaken met de beste Tepro tuinhuizen en geven je handige tips waar je op moet letten bij het kopen.

  • Een Tepro tuinhuis kenmerkt zich door de hoogwaardige afwerking. Het is weerbestendig en overtuigt door zijn lange levensduur. Het is ook erg praktisch omdat het gemakkelijk te monteren en te demonteren is.
  • Bij het kopen van een Tepro tuinhuisje moet worden opgemerkt dat het een stabiel en kwalitatief hoogstaand product is. Daarnaast dient u op de juiste montage-instructies te letten, anders kan de stabiliteit van het tuinhuis niet worden gegarandeerd.
  • Een Tepro tuinhuis is robuust en weerbestendig. Het is ideaal als overkapping voor tuinmeubelen, fietsen of andere spullen. Het is ook een ideaal toevluchtsoord voor ontspannende uren buitenshuis.

De 5 beste Tepro tuinhuizen

27%2

Keter Tuinhuis Factor 6x6

Keter Tuinhuis Factor 6×6

  • Complete gereedschapsschuur
  • Inhoud ca. 6,1 m³
  • 1 dubbele deur, 1 vast raam Binnenmaat product: BxDxH : 162x182x200 cm

Gids: Het juiste model Tepro tuinhuis kopen

Bij het kopen van een Tepro tuinhuisje zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Zodat ook u de juiste Tepro tuinberging kunt vinden, hebben wij hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u samengevat.

Ben je op zoek naar een Tepro tuinhuisje voor dikke takken, kijk dan eens bij ons artikel over Tepro tuinhuisjes voor dikke takken.

snijdikte

De Tepro tuinschuur is verkrijgbaar in verschillende maten. De kleinste maat heeft een oppervlakte van 3,6 vierkante meter, de grootste heeft een oppervlakte van 9,6 vierkante meter. De grootte van het Tepro tuinhuis is afhankelijk van de grootte van het perceel waarop het geplaatst gaat worden.

snijlengte

De meeste modellen tuinhuisjes van Tepro zijn gemaakt van hout. Er zijn verschillende houtsoorten zoals vuren, grenen of sparren. Het hout is weerbestendig geïmpregneerd en daardoor ook geschikt voor buiten. Bij de keuze van het materiaal moet erop worden gelet dat het zo weerbestendig mogelijk is.

veiligheid

Let er bij het kopen van een Tepro tuinhuisje op dat deze stabiel staat en bestand is tegen weer en wind. Je moet er ook voor zorgen dat de afwerking van hoge kwaliteit is en dat het tuinhuis duurzaam is.

gewicht

Het ontwerp van een Tepro tuinhuis is zeer variabel. Er zijn modellen met een zadeldak, lessenaarsdak of plat dak. De kleuren en materialen kunnen ook individueel worden gekozen. Zo zijn er huizen van hout, metaal of kunststof. Bij de keuze moet er op gelet worden dat het tuinhuis past bij de stijl van de tuin en de omgeving.

prestatie

Let bij het kopen van een Tepro tuinhuis op de vorm van het dak. Er zijn drie verschillende soorten daken: – zadeldak – lessenaarsdak – schilddak

Prijs

Tepro tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Er zijn modellen vanaf rond de 300 euro, maar ook huizen die ruim boven de 1.000 euro kosten. Bij de prijsstelling spelen verschillende factoren een rol, waaronder de grootte en uitrusting van het huisje. Let bij het kopen van een Tepro tuinhuis goed op de prijs.

FAQ

Welke Tepro-modellen zijn er?

Tepro is verkrijgbaar in verschillende modellen. Enerzijds zijn er de partytenten, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Aan de andere kant zijn er de tuinhuizen, die ook in verschillende maten verkrijgbaar zijn.

Hoeveel ruimte bieden de Tepro tuinhuizen?

De Tepro tuinhuizen bieden veel ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De kleinste variant heeft een vloeroppervlak van 3,6 vierkante meter, de grootste van 16 vierkante meter.

Wat zijn de voordelen van een Tepro tuinhuis?

Een Tepro tuinhuis heeft veel voordelen. Enerzijds is hij zeer stabiel en robuust omdat hij van hout is gemaakt. Aan de andere kant is het zeer weerbestendig en kan daarom ook bij slecht weer probleemloos worden gebruikt. Bovendien is het zeer eenvoudig in elkaar te zetten.

De beste aanbiedingen: