Party tuinhuis test: de 5 beste in vergelijking

Als het feest voorbij is en de laatste gasten zijn vertrokken, blijft er vaak een grote hoop afval achter. Wie alleen de afwas wil doen, is tot diep in de nacht bezig. Een oplossing voor dit probleem is een feesttuinhuis. Het biedt voldoende ruimte om de vuilnisbakken op te bergen en is tegelijkertijd een gezellig toevluchtsoord om de laatste glazen wijn te drinken en de feeststemming de revue te laten passeren. Maar welk feesttuinhuis past bij jou? We hebben de beste modellen voor je getest.

  • Een feesttuinhuis kenmerkt zich door het feit dat het zeer ruim is. Het heeft ook een terras waar u comfortabel kunt zitten. Het tuinhuis is tevens voorzien van een kachel zodat deze ook op koude dagen gebruikt kan worden.
  • Bij het kopen van een feesttuinhuis moet er rekening mee worden gehouden dat het stabiel genoeg is om harde wind en weer te kunnen weerstaan. Daarnaast moet het materiaal weerbestendig zijn om een ​​lange levensduur te garanderen.
  • Een feesttuinhuis is een ideale plek om gasten te ontvangen of te vieren. Het is een fijne plek om buiten te zitten, te eten en te drinken. Het is ook een ideale plek om te ontspannen van de zon.

De 5 leukste feesttuinhuizen

5

Led Fairy Lights Koperdraad, 100M 1000 LEDs Kerstverlichting Waterdicht met 8 standen Outdoor Decoraties voor Kamer, Binnen, Kerstmis, Bomen, Tuin, Feest, Bruiloft, Vakantie DIY Decoratie - Warm Wit

Led Fairy Lights Koperdraad, 100M 1000 LEDs Kerstverlichting Waterdicht met 8 standen Outdoor Decoraties voor Kamer, Binnen, Kerstmis, Bomen, Tuin, Feest, Bruiloft, Vakantie DIY Decoratie – Warm Wit

  • 💘 【328 voet 100 meter】 Verlichting totale lengte met 100 meter 1000 stuks LED’s warm wit en 2 meter stroomkabel ….
  • 💘 【8 Verlichtingsmodi】 Combinatie, In Golven, Sequentieel, Slo-Glo, Chaining/Flash, Slow Fade, Twinkle/Flash,…
  • 💘 【3 koperdraden】 Onze kerstverlichting heeft 3 koperdraden, die een betere geleidbaarheid hebben, en de …

Gids: Koop het juiste model feesttuinhuis

Bij het kopen van een feesttuinhuis zijn er een aantal aandachtspunten. Zodat ook jij het juiste feesttuinhuis kunt vinden, hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor je op een rijtje gezet.

Ben je op zoek naar een feesttuinhuisje voor dikke takken, bekijk dan ons artikel over feesttuinhuisjes voor dikke takken.

snijdikte

De grootte van het feesttuinhuis is belangrijk zodat er genoeg ruimte is voor de gasten. Zorg er ook voor dat er voldoende ruimte is voor het serveren van eten en drinken. Het feesttuinhuis dient minimaal 4×4 meter groot te zijn.

snijlengte

Let bij het kopen van een feesttuinhuis op het materiaal. De meeste modellen zijn gemaakt van hout, glas of kunststof. Hoewel glas erg stabiel is, is het ook erg duur. Kunststof is zeer onderhoudsvriendelijk, maar ook zeer breukgevoelig. Hoewel hout niet zo stabiel is als glas, is het wel erg goedkoop. Bovendien kan het worden aangepast.

veiligheid

Bij het kopen van een feesttuinhuis moet er gelet worden op stabiliteit. Het moet wind- en weerbestendig zijn, zodat het ook bij slecht weer gebruikt kan worden. Daarnaast moet het zo eenvoudig mogelijk te monteren en demonteren zijn, zodat het ook vervoerd kan worden.

gewicht

Bij het kopen van een feesttuinhuis moet speciale aandacht worden besteed aan het ontwerp. Er zijn modellen van verschillende kleuren en met verschillende patronen. Bij de keuze moet ook worden overwogen of het tuinhuis past bij de stijl van de tuin.

prestatie

Let bij het kopen van een feesttuinhuis op de vorm van het dak. Er zijn drie verschillende dakvormen, namelijk het zadeldak, het schilddak en het lessenaarsdak. Het zadeldak is de meest klassieke dakvorm en wordt het meest gebruikt. Het heeft een mooie symmetrische structuur en is zeer stabiel. Het schilddak is ook zeer stabiel en heeft een mooie vormgeving. Het lessenaarsdak is de modernste dakvorm en is zeer wind- en weerbestendig. Het is met name geschikt voor feesttuinhuizen die buiten staan.

Prijs

Afhankelijk van de grootte en uitrusting kan een feesttuinhuis tussen de 500 euro en 3000 euro kosten. Bij het kiezen moet u ervoor zorgen dat het tuinhuis past bij uw eigen behoeften. Is het alleen bedoeld voor privégebruik, of moet het ook als feestzaal worden gebruikt? Is er voldoende ruimte voor de gewenste apparatuur? Zijn er voldoende aansluitingen voor elektra en water? Welk materiaal is er gekozen voor het tuinhuis? Is het weerbestendig? Al deze vragen moeten vóór de aankoop worden verduidelijkt.

FAQ

De beste aanbiedingen: