Kunststof tuinhuis met bodemplaattest: de 5 beste in vergelijking

Kunststof tuinhuizen met een grondplaat kenmerken zich door hun stabiliteit en duurzaamheid. Ze zijn extreem weerbestendig en kunnen zelfs zware stormen en regen probleemloos doorstaan. Doordat ze van kunststof zijn gemaakt, zijn ze ook nog eens erg licht en makkelijk op te zetten en af ​​te breken. Ze zijn daarom ook geschikt voor mobiel gebruik.

 • Een kunststof tuinhuis met bodemplaat is bijzonder stabiel en stabiel, omdat de bodemplaat het gehele oppervlak ondersteunt. Je kunt er ook comfortabel op zitten of staan.
 • Bij het kopen van een kunststof tuinhuisje met bodemplaat moet er rekening mee worden gehouden dat de stabiliteit voldoende is. De grondplaat dient stevig met de fundering te worden verbonden om te voorkomen dat het tuinhuis omvalt. Bovendien moet de plaat groot genoeg zijn zodat het tuinhuis ook bij slecht weer niet wegglijdt.
 • Een kunststof tuinhuisje met een bodemplaat is aangeschaft om een ​​stevige basis te hebben voor het tuinhuisje. Dit beschermt het tuinhuis tegen bodemvocht en voorkomt schimmelgroei.

De 5 beste kunststof tuinhuizen met vloerplaat

20%2

Keter Factor Kunststof tuinberging voor buiten, beige, 8 x 6 ft

Keter Factor Kunststof tuinberging voor buiten, beige, 8 x 6 ft

 • Ideale opslagoplossing voor alle tuinaccessoires en -uitrusting, tuinmeubilair inclusief barbecues, fietsen en…
 • Elegant hout ziet er aan de buitenkant goed uit met dubbele deuren en ventilatieroosters voor luchtcirculatie
 • Robuust vloerpaneel met geïntegreerd raam en dakraam voor natuurlijk licht

27%3

Keter Tuinhuis Factor 6x6

Keter Tuinhuis Factor 6×6

 • Complete gereedschapsschuur
 • Inhoud ca. 6,1 m³
 • 1 dubbele deur, 1 vast raam Binnenmaat product: BxDxH : 162x182x200 cm

8e%4

Keter gereedschapsschuur Manor pent 6x6

Keter gereedschapsschuur Manor pent 6×6

 • STABIEL: Robuuste dubbelwandige constructie, weer- en UV-bestendig, bestand tegen sneeuwbelastingen tot 75 kg/m²
 • GEMAKKELIJKE ONDERHOUD: Vrijwel geen onderhoud vereist – geen peeling, verwering of vervaging omdat het is gemaakt van …
 • GOED DOORDACHT: Vast geïnstalleerd raam zorgt voor daglicht binnen en de geïntegreerde ventilatie voor een …

Gids: Koop het juiste kunststof tuinhuisje met bodemplaat model

Bij het kopen van een kunststof tuinhuis met bodemplaat zijn er een aantal aandachtspunten. Zodat ook u het juiste kunststof tuinhuis met bodemplaat kunt vinden, hebben wij hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u samengevat.

Ben je op zoek naar een kunststof tuinhuisje met een voet voor dikke takken, bekijk dan onze post over kunststof tuinhuisjes met een voet voor dikke takken.

snijdikte

Bij de aankoop moet rekening worden gehouden met de grootte van een kunststof tuinhuisje met bodemplaat. Sommige modellen hebben een voetafdruk van slechts 2 m², andere kunnen een voetafdruk hebben van maximaal 10 m². De maat is daarom afhankelijk van de betreffende uitvoering.

snijlengte

Kunststof tuinhuis met bodemplaat kan van verschillende kunststoffen worden gemaakt. De kwaliteit van het kunststof is belangrijk om ervoor te zorgen dat het tuinhuisje lang meegaat. Het moet UV-bestendig zijn om de kleur te behouden en weerbestendig om schade door regen of sneeuw te voorkomen. Bovendien moet het plastic vlamvertragend zijn.

veiligheid

Vooral bij het kopen van een kunststof tuinhuis moet er gelet worden op stabiliteit. Het moet immers bestand zijn tegen storm en wind en niet omvallen. Het is daarom belangrijk dat de grondplaat zeer stabiel staat en dat het tuinhuis niet wiebelt. Het is ook raadzaam om op kwaliteit te letten en een model te kiezen dat goed vakmanschap heeft.

gewicht

Er zijn verschillende uitvoeringen van kunststof tuinhuisjes met vloerplaten. U kunt kiezen tussen een klassiek en een modern design. In moderne huizen is de vierkante vorm dominant ten opzichte van de klassieke modellen. De klassieke huizen hebben meestal een ronding aan de voor- of achterkant. Er zijn ook huizen met een zadeldak. De materialen waaruit de huizen zijn gemaakt kunnen verschillen. Er zijn modellen van hout, metaal of kunststof. Bij kunststof tuinhuisjes met bodemplaat is het materiaal veelal PVC.

prestatie

De vorm van het dak van een kunststof tuinhuisje met een vloerplaat is belangrijk, omdat deze voor een groot deel bepalend is voor de weers- en windbescherming. Kunststof tuinhuizen met een grondplaat zijn verkrijgbaar in de varianten zadeldak, lessenaarsdak en plat dak. Bij een zadeldak is het dak in twee gelijke delen verdeeld, bij een lessenaarsdak is het smaller, bij een plat dak is het plat.

Prijs

Als je een kunststof tuinhuis met bodemplaat wilt kopen, informeer dan vooraf naar de prijzen. Omdat deze variëren afhankelijk van de grootte en uitrusting. In principe kan men echter stellen dat een kunststof tuinhuis met bodemplaat iets duurder is dan een conventioneel tuinhuis.

FAQ

De beste aanbiedingen: