Irish Pub-tuinhuistest: de 5 beste in vergelijking

De zomer staat voor de deur en daarmee de tijd dat u lekker buiten voor het huis kunt zitten en ontspannen. Wie een eigen Ierse pub in de tuin heeft, kan deze droom ook waarmaken. Maar welk Irish Pub-tuinhuis past bij jou? We geven tips waar je op moet letten bij het kopen.

  • Een Ierse pub tuinhuis is een bijzonder rustiek en gezellig huis dat is gebouwd in een traditionele pub-look. Het beschikt over een ontbijtbar, een open haard en zitplaatsen voor de gasten. Daarnaast is het voorzien van tal van details zoals houtsnijwerk, versieringen en patronen die doen denken aan Ierland.
  • Bij het kopen van een Irish Pub tuinhuis moet worden opgemerkt dat deze zeer stabiel is. Er mag geen risico op letsel voor gebruikers zijn. Ook is het belangrijk dat het tuinhuis een goede thermische isolatie heeft zodat het in de winter niet afkoelt.
  • Een Ierse pub tuinschuur is een tuinschuur die speciaal is ontworpen voor gebruik in de pub. Het heeft een grote binnenruimte waar u comfortabel kunt zitten en een buitenterras waar u bij mooi weer kunt zitten en ontspannen. Het is ook uitgerust met een breed scala aan faciliteiten die nodig zijn om een ​​pub te runnen, zoals een keuken, een bar en een koelkast, een muziekinstallatie en nog veel meer. Het is daarom ideaal om je eigen café te runnen of om af en toe gasten te ontvangen.

De 5 beste Ierse pub-tuinhuizen

Gids: Koop het juiste Irish Pub-tuinhuismodel

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het kopen van een Irish Pub-tuinhuisje. Zodat ook jij het juiste Irish Pub-tuinhuis kunt vinden, hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor je samengevat.

Als je op zoek bent naar een Irish Pub-tuinhuisje voor dikke takken, bekijk dan ons artikel over Irish Pub-tuinhuisjes voor dikke takken.

snijdikte

De grootte van een Irish Pub tuinhuis is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Een tuinhuisje met een vloeroppervlak van zo’n zes vierkante meter is voldoende om een ​​Ierse pub te huisvesten. Bij grotere tuinoppervlakken kan het tuinhuis navenant groter zijn.

snijlengte

Een Irish Pub tuinhuis kan van verschillende materialen gemaakt worden. De meest voorkomende materialen zijn hout en metaal. Zorg er bij het kopen voor dat het materiaal weerbestendig en duurzaam is. Bovendien moet het roestvrij zijn om de levensduur te verlengen.

veiligheid

Een stabiel Irish Pub tuinhuis is belangrijk zodat het niet omvalt bij weer en wind. Daarnaast moet de woning voldoende bescherming bieden tegen weersinvloeden. Bij het kiezen van het materiaal moet erop worden gelet dat het van goede kwaliteit is.

gewicht

Een Irish pub tuinhuis is in vele uitvoeringen te koop. Van de klassieke houten hut tot een rond gebouw met een shingledak tot een modern glazen en metalen gebouw, alles is mogelijk. Zorg er bij het kopen voor dat het ontwerp past bij uw tuin en de andere gebouwen buiten.

prestatie

Dakvormen Bij het kopen van een Irish Pub tuinhuis moet u letten op de vorm van het dak. Er zijn drie verschillende dakvormen: Schuindak Schuindak Schilddak Schuindaken zijn de meest populaire dakvorm voor tuinhuizen. Ze zijn eenvoudig te bouwen en zien er heel eenvoudig uit. Bij zadeldaken is het dak in twee gelijke delen verdeeld. Heupdaken hebben een zeer mooie uitstraling en zijn zeer winddicht.

Prijs

Ierse pub tuinhuisjes kunnen erg duur zijn, afhankelijk van de grootte en kenmerken. Voordat je iets koopt, moet je goed nadenken over wat je echt nodig hebt. Een goedkoop model is vaak niet zo goed gemaakt of uitgerust als een duurder model. Er zijn echter ook zeer goede en hoogwaardige Irish Pub Garden Houses tegen betaalbare prijzen.

FAQ

Wat is een Irish Pub Garden Shed?

Een Irish Pub tuinschuur is een kleine tuinschuur ontworpen in een traditionele pub-look. Het heeft een balie waar drankjes geserveerd kunnen worden en is ingericht met zitjes. Irish pub tuinhuisjes zijn ideaal als tuin- of feesthuis.

Waar kun je een Irish Pub tuinhuis voor gebruiken?

Een Irish Pub-tuinschuurtje kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het opbergen van tuingereedschap zoals schoppen, schoffels, harken en dergelijke. Tuinmeubelen zoals stoelen, tafels en parasols staan ​​vaak in een Ierse pub tuinhuisje.

Wat zijn de voordelen van een Irish Pub tuinhuisje?

Een Ierse pub tuinhuisje heeft verschillende voordelen. Enerzijds is het een mooie blikvanger en anderzijds biedt het bescherming tegen weer en wind. U kunt er ook fietsen of tuinmeubelen in opbergen. Daarnaast is het een gezellige plek om te ontspannen en tot rust te komen.

De beste aanbiedingen: