Fonteyn tuinhuistest: de 5 beste in vergelijking

Fonteyn tuinhuizen behoren tot de meest populaire op de markt. Ze overtuigen door een hoge kwaliteit, een aantrekkelijk design en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar welk tuinhuis van Fonteyn past bij jou? Lees in deze gids alles over de verschillende modellen en kies het perfecte Fonteyn tuinhuis voor jouw tuin.

  • De bijzondere kwaliteit van de Fonteyn tuinhuizen zit in de verwerking van hoogwaardige materialen. De houten delen zijn gemaakt van Noors grenen met een speciale glazuur. Dit maakt het hout bijzonder weerbestendig en duurzaam. Daarnaast hebben de tuinhuizen een dak van bitumen dakleer, dat ook nog eens extreem weerbestendig is. Zo kunt u ook bij slecht weer probleemloos gebruik maken van het Fonteyn tuinhuis.
  • Als het gaat om de stabiliteit van een Fonteyn tuinhuisje, is het vooral de statische constructie van de woning waar je op moet letten. Ideaal is een betonnen fundering die het frame van het tuinhuis ondersteunt. Daarnaast dient het dak te worden voorzien van een passende stormbescherming om een ​​optimale stabiliteit bij weer en wind te garanderen.
  • Fonteyn tuinhuizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer stabiel. Ze bieden veel ruimte en zijn ideaal voor in de tuin. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te monteren.

De 5 leukste Fonteyn tuinhuizen

5

4 stevige hoekverbinders met hoekversterking, zekering, verankering, bevestiging tuinhuisje tegen wind, storm voor houten wanden, tuinhuisjes, verzinkt staal 28,5 x 8,5 x 6,5 cm, dikte 3 mm

4 stevige hoekverbinders met hoekversterking, zekering, verankering, bevestiging tuinhuisje tegen wind, storm voor houten wanden, tuinhuisjes, verzinkt staal 28,5 x 8,5 x 6,5 cm, dikte 3 mm

  • ✔️ 4x massieve hoekverbinders van verzinkt staal Afmetingen: ca. hoogte 28,5 x diepte 9 x breedte 6,5 cm; Materiaaldikte: 3…
  • ✔️ 4x massieve hoekverbinders van verzinkt staal Afmetingen: ca. hoogte 28,5 x diepte 9 x breedte 6,5 cm; Materiaaldikte: 3…
  • ✔️ 4x massieve hoekverbinders van verzinkt staal Afmetingen: ca. hoogte 28,5 x diepte 9 x breedte 6,5 cm; Materiaaldikte: 3…

Gids: Het juiste Fonteyn tuinhuismodel kopen

Bij het kopen van een Fonteyn tuinhuis zijn er een aantal aandachtspunten. Zodat ook jij de juiste Fonteyn tuinberging kunt vinden, hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor je samengevat.

Ben je op zoek naar een Fonteyn tuinhuisje voor dikke takken, kijk dan eens bij ons bericht over Fonteyn tuinhuisjes voor dikke takken.

snijdikte

Fonteyn tuinhuis: De grootte van een Fonteyn tuinhuis is afhankelijk van het model. De kleinste versie is ongeveer 2,5 vierkante meter, de grootste versie is ongeveer 12 vierkante meter. De afmetingen van de meeste modellen zijn flexibel in te stellen zodat u het tuinhuis precies aan uw wensen kunt aanpassen.

snijlengte

Het materiaal waaruit een Fonteyn tuinhuis kan worden gemaakt is bepalend voor de kwaliteit van het tuinhuis. Zo zijn er Fonteyn tuinhuizen van hout, metaal en kunststof. De meeste modellen tuinhuisjes van Fonteyn zijn gemaakt van hout. Het hout is zeer stabiel en weerbestendig. Er zijn verschillende houtsoorten die gebruikt kunnen worden voor een tuinhuisje. Hout met een hoge weerstand tegen weersinvloeden en beschadigingen is geschikt voor buitengebruik. Een zacht hout met een hoge vochtopname is geschikt voor gebruik binnenshuis. Het metaal is zeer stabiel en weerbestendig. Het is echter niet zo flexibel als hout. Het kunststof is zeer stabiel en weerbestendig. Het is echter niet zo flexibel als hout en metaal.

veiligheid

Stabiliteit is een belangrijk aankoopcriterium voor een Fonteyn tuinhuis. Het tuinhuis moet wind- en weerbestendig zijn en niet omvallen bij harde wind of regen. Let er bij de aankoop op dat het tuinhuis van robuust materiaal is gemaakt en een stabiele basis heeft.

gewicht

Het ontwerp van een Fonteyn tuinhuis is erg belangrijk omdat het een sieraad voor de tuin moet zijn. Er zijn verschillende modellen met verschillende dakvormen. Bij het kiezen moet je ervoor zorgen dat het tuinhuis past bij de stijl van de tuin. Er zijn ook verschillende kleuren zodat u het juiste model voor u kunt vinden.

prestatie

Fonteyn tuinhuisoverkappingen Een Fonteyn tuinhuis kan worden gekocht met een zadeldak, een lessenaarsdak of een plat dak. Bij het kiezen van het dak moet u bijzondere aandacht besteden aan de regionale weersomstandigheden. In de meeste gevallen is een zadeldak de beste keuze, omdat deze het beste bestand is tegen weer en wind. Bij een plat dak moet erop worden gelet dat het voldoende goed geïsoleerd is, anders kan er in de winter een verhoogde behoefte aan verwarming zijn.

Prijs

De prijzen voor een Fonteyn tuinhuis variëren afhankelijk van de grootte en inrichting. Kleinere modellen zijn er vanaf ongeveer 1.000 euro, terwijl grotere huizen ook enkele duizenden euro’s kunnen kosten. Ook qua inrichting zijn er veel mogelijkheden, van een eenvoudige overkapping tot een complete serre. Bij het kiezen van een Fonteyn tuinhuis moet je daarom goed nadenken wat er nodig is.

FAQ

De beste aanbiedingen: